full?:)

Jag och mina kompisar satt på en benk en dag vi hade köpt dricka ock kulor sen merkte jag och siri och eve att vi kanske var fulla hahahah ja jag vill inte skryta men jag har jette mycke pengar:)

En kul dag men kanse ful och rolig dag men siri och eve-L.

På min kopmpis födelsedag köpae vi halonsoda och gör goda kulor vi kanse var fula det sendes elafal så för vi skratade så så så mycket.Jag hålde på att spy nesta dag siri prutade och rapade eve-L hadde ont i hövet  hahahahahahahahahaha .Vi hade så roligt hihihihihihih hahahahahah hihihihihihihih.

Om mig stjälv

Vad jag hetter:cassandra
Hur gamal jag är:jag är 9 ska fylla 10
Vad min akvitet är:circkus
Vad jag har för syskon:Marckus, vickan, madde,andreas,coffe,niklas


Lova:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Jag är lovas faster hon är jette söttttttt jag älskar hene och hon älskar mig.


När jag slulle åka till pappa:)

Nesta dag på lördagen på kvällen skulle jag och mamma åka till umeå.Jag skulle åka till pappa mamma skulle åaka till sin låsas syster.Det har varit jette roligt att vara i stockholm men nu ska vi enkligen till umeå.


Hur det är när man är i stockholm

Det tutar mycket i stockholm så bi inte red jag har selv varit i stockolm.När jag var i stockholm och helsade på så såg jag min lilla flicka jag menar jag är faster .

Mina besta sporter.

Jag älskar hästar  och jag älskar vålter så jag gillar cirkus och ridning .Jag kan inte rida men jag älskar det än då att rida.Jag kan nestan rida och göra en vålt det är jete roligt. Skriv i era bloggr så vi kan veta vad ni gilar för not

Min första blogg

Andreas har hjälp mig att fixa den härbloggen och nu koimmer jag att skriva lite om vad som händer i min värld.  Just nu såär jag hemma hos Andreas, Karin och Lova. Andreas är för övrigt min storebror. Världens bästaste storebror dessutom.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0